USP

Ondernemend

S: Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen zoals projecten of andere werkgelegenheden.

T: Mijn taak daarin kan verschillen. zoals het verkopen van een product of dienst. of iemand een beleving laten ontdekken.

A: De actie hierin ishet meewerken binnen een organisatie /het verkopen van een product of dienst.

R: Het blijven ontwikkelen van kennis, ervaringen en technieken om een doel te bereiken.

Doelgericht

S: Er was een project bij LochemEnergie om elektrische deelauto’s op de Markt in Lochem te laten uitproberen en daarbij nieuwe gebruikers te verwerven.

T: Mijn taak was om ervoor te zorgen dat potentiële gebruikers werden geïnformeerd over het gebruik en ook om de potentiële gebruikers elektrisch rijden te laten beleven.

A: Mijn actie was daarin selectief te kijken welke mensen er waren geïnteresseerd om meer informatie te ontvangen en ook om er mee te gaan rijden.

R: Het was een goede actie die er was opgezet. Persoonlijk heb ik geleerd hoe er personen kunnen worden benaderd als ze ergens nog niet naar opzoek zijn. Hierdoor moet er meer moeite worden gedaan om mensen te overtuigen.

w

Klantgericht

S: Er was een relatie van Fresh Idea Factory die de Obli in het gebruik had, maar de Obli functioneerde niet meer naar behoren.

T: Mijn taak was om hierin een passende oplossing te vinden zodat beide partijen tevreden waren met het opgeleverde product.

A: Het zoeken van een toepasbare oplossing om in de behoefte van de klant en de opdrachtgever te kunnen voorzien.

R: De klant is met een goed gevoel geholpen en de opdrachtgever was ook tevreden want het is met een kleine aanpassing een passende oplossing gevonden.

Netwerker

S: Fresh Idea Facotry is een bedrijf dat innovatieve ideeën ontwikkelen voor de zorg sector. Hiervoor heb ik een onderzoek uitgevoerd naar de manier van opschalen van de afzet. Om de data te verzamelen heb ik een enquête gemaakt en verspreid onder het personeel van Sensire.

T: Binnen dit onderzoek heb ik de behoefte onderzocht van professionals bij Sensire (Achterhoek).
Om er vervolgens achter te komen waar deze groep behoefte aan heeft om Obli aan te bevelen bij ouderen. De taak die ik ook had was om ervoor te zorgen dat het werd verspreid binnen Sensire. Hiervoor heb ik iemand vanuit mijn netwerk kunnen gebruiken.

A: Om ervoor te zorgen dat de enquête aansloot op de doelgroep heb ik contact gelegd met iemand binnen mijn netwerk. Deze mevrouw heeft eerst mijn enquête gecontroleerd/ gecorrigeerd voordat deze werd verstuurd naar de professionals binnen Sensire.

R: Het onderzoek is met tevredenheid van het bedrijf uitgevoerd en er is een grote reactie geweest bij de verzorgende binnen Sensire.

Neem vandaag nog contact op!

LinkedinContact